Details
Info
Opinions
Details
Kellemes ízű „alap”, amely a szakácsok fantáziájának szabad teret biztosít. Elsősorban halak és világos húsok készítéséhez ajánljuk. A halak húsa eredetileg szinte „íztelen”, semleges, ezért erősebben kell fűszerezni. Pontosan emiatt magas a fekete bors aránya a készítményben, amely az egyik legismertebb konyhanövény a világon. Csípős, jellegzetes illatú. Halak, húsok sütésénél a pácolás rendkívül fontos, mert időt hagyunk, hogy a hús felvegye a fűszerek zamatát.
Összetevők
Konyhasó (jódozott), feketebors 32%, citromsav, mononátriumglutamat, burgonyakeményítő, paprika, pálmazsír, vöröshagyma, fokhagyma-kivonat, természetes citromaroma.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tartalmaz | 100g |
Energia kJ (kcal) | 891(211) |
Zsír | 3,0g |
ebből telített zsírsavak | 1,0g |
Szénhidrát | 34g |
ebből cukor | 6g |
Fehérje | 8g |
Só | 36g |
Info
brand
Just/Nahrin
Article No.
206
Weight
350 g/db
Opinions
No Topic!